gemarineerde
visfilet
Recept
van Medea
|
Nodig:
Een visfilet van een niet te weke vissoort, leng,
zeeduivel of zo iets.
Marinade: grove mosterd , olie, gekneusde
kruiden, azijn en honing, p+z.
Bereiding:
De marinade: grove mosterd mengen met olie,
gekneusde kruiden( lava niet vergeten), een ietsje
azijn en honing, p+z.
Ca. 3 u. laten erin liggen.
De filets lichtekes afvegen en dan aanbakken in goede
boter en dan nog even laten doorgaren op een klein
vuurke.
Erbij maak ik gestoofde witloof en koude gekookte
aardappelblokjes met een kruidenvinaigrette, waar
heel veel klein gesnipperde ajuin in zitten en ook
wat honing.
Er kan natuurlijk van alles bij gegeven worden maar
ik eet zo graag witloof dus !!
Daarbij heb ik graag extremen op mijn bord. De
bitterheid van de witloof,met de mosterd-
honingmarinade + het ietwat kruidig- zure van de
aardappels, kwestie van smaak, en goesting is koop
!! |
|
Eigen creatie
Daar ik heel
graag scampi’s en aanverwante zaken eet, komt hier dadelijk
een - eigen creatie- van döner op tafel!
Daar komt in; de scampi’s, gemengde salade,
tomatenschijfjes, groene pepers, olijven en heel veel ajuin.
Het brood krijgt een laagje knoflooksaus en mayonaise en
..... smaken dat het doet!! Mvgv, Medea.
|
|