Sluimererwtjes

|
Recept
van Merel
Na veel overleg toch maar weer de aloude manier die
de smaak zo zuiver weergeeft van de groente. Nieuwe
aardappeltjes gekookt in de pel en dan gebakken in
echte boter. De sluimerwten boven op en gestoofd
sjalotje peper zout en een snuifje koriander. Zo en
tiental minuutjes op en zacht vuurtje. He, he om
duimen en vingers af te likken mmmmm Wat eten we
morgen?????? |
Beamoflight
Suikererwten noemen we die, tussen de salade
samen met laatse bamboe scheuten, deze een twintig
cm. laten schieten, het harde omhulsel eraf en in
dunne schijfjes snijden. |
Medea
Hier staan ze ook in de frigo, de heerlijke sluimer-
of suikererwtjes !! Een deel ervan komt, zoals Merel
ze maakt op tafel en een ander deel kook ik en eet
ze als snoepjes !! |
|
|